Followers

Friday, March 13, 2015

Awaken the flavors.

Whats up guys, Giordano here,
         Today we will speak for a classic American dessert ''Chocolate Brownie'' , It is a cross between a cake and a soft cookie in texture and comes in a variety of forms, mostly square.
Brownies are typically eaten by hand and its an amazing combination with coffee or milk. You can easy serve them also warm with a ball of ice-cream topped with whipped cream or sprinkled with powdered sugar. Lets get started and amaze our guests!!!


Ingredients :

  1. 250gr Dark Chocolate 65% Cacao
  2. 250gr Butter
  3. 250gr Pastry flour
  4. 200gr sugar
  5. 4 eggs
  6. 2 vanilla

Preparation :

  1. Mix the eggs with the sugar in a mixer and mix for 3-4 minutes
  2. In a bain-maire melt the chocolate with the butter
  3. Put the melted chocolate and the butter to our mixer and hit for 1 minute
  4. Put the flour slowly and keep whisking with the mixer
  5. Add the vanilla
  6. Butter an oven pan everywhere and drop our mix until is 2 fingers high
  7. Bake in a pre heated oven for 20-25 minutes at 180C
  8. When you take it off from the oven let it chill and after cut it to squares 

Thats all folks , if you enjoyed and like my recipe let me know , thank you and goodbye till next time!

Για τους Έλληνες φίλους μου.

      Σήμερα θα μιλήσουμε για τα brownies σοκολάτας , ένα κλασικό Αμερικάνικο γλυκό.Τα brownies είναι μια διαστάυρωση μεταξύ κέικ και μαλακού μπισκότου και μπορεί να φέρνει πολλές μορφές αλλά η ποιο συνηθής είναι τα κυβάκια.Συνήθως τρώγονται με το χέρι και πάνε υπέρχα με την συνοδεία καφέ ή με ένα ποτήρι γάλα. Επίσης μπορείτε να τα σερβίρετε ζεστά με μια μπάλα παγωτό, με σαντιγύ ή πασπαλισμένα με άχνη-ζάχαρη. Ώρα να ξεκινήσουμε :

Υλικά

  1. 250γρ κουβερτούρα 65% κακάο
  2. 250γρ βούτυρο
  3. 250γρ αλεύρι ζαχαροπλαστικής
  4. 200γρ ζάχαρη
  5. 4 αυγά
  6. 2 βανίλιες

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν
  2. Σε μπεν-μαρι λιώστε την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο
  3. Προσθέστε στο μίξερ το βούτυρο με την κουβερτούρα και χτυπήστε για 1 λεπτό
  4. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τις βανίλιες
  5. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μίγμα μας μέχρι να είναι σε ύψος 2 δάχτυλα
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά
  7. Βγάζουμε απο τον φούρνο , το αφήνουμε να κρυώσει και ύστερα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια

Αυτά για σήμερα , ελπίζω να σας άρεσε η συνταγή μου , αντίο και καλά μαγειρέματα!

No comments:

Post a Comment