Whats up guys, Giordano here,
Today we will speak for a classic American dessert ''Chocolate Brownie'' , It is a cross between a cake and a soft cookie in texture and comes in a variety of forms, mostly square.
Brownies are typically eaten by hand and its an amazing combination with coffee or milk. You can easy serve them also warm with a ball of ice-cream topped with whipped cream or sprinkled with powdered sugar. Lets get started and amaze our guests!!!
Today we will speak for a classic American dessert ''Chocolate Brownie'' , It is a cross between a cake and a soft cookie in texture and comes in a variety of forms, mostly square.
Brownies are typically eaten by hand and its an amazing combination with coffee or milk. You can easy serve them also warm with a ball of ice-cream topped with whipped cream or sprinkled with powdered sugar. Lets get started and amaze our guests!!!
Ingredients :
- 250gr Dark Chocolate 65% Cacao
- 250gr Butter
- 250gr Pastry flour
- 200gr sugar
- 4 eggs
- 2 vanilla
Preparation :
- Mix the eggs with the sugar in a mixer and mix for 3-4 minutes
- In a bain-maire melt the chocolate with the butter
- Put the melted chocolate and the butter to our mixer and hit for 1 minute
- Put the flour slowly and keep whisking with the mixer
- Add the vanilla
- Butter an oven pan everywhere and drop our mix until is 2 fingers high
- Bake in a pre heated oven for 20-25 minutes at 180C
- When you take it off from the oven let it chill and after cut it to squares
Thats all folks , if you enjoyed and like my recipe let me know , thank you and goodbye till next time!
Για τους Έλληνες φίλους μου.
Σήμερα θα μιλήσουμε για τα brownies σοκολάτας , ένα κλασικό Αμερικάνικο γλυκό.Τα brownies είναι μια διαστάυρωση μεταξύ κέικ και μαλακού μπισκότου και μπορεί να φέρνει πολλές μορφές αλλά η ποιο συνηθής είναι τα κυβάκια.Συνήθως τρώγονται με το χέρι και πάνε υπέρχα με την συνοδεία καφέ ή με ένα ποτήρι γάλα. Επίσης μπορείτε να τα σερβίρετε ζεστά με μια μπάλα παγωτό, με σαντιγύ ή πασπαλισμένα με άχνη-ζάχαρη. Ώρα να ξεκινήσουμε :
Υλικά
- 250γρ κουβερτούρα 65% κακάο
- 250γρ βούτυρο
- 250γρ αλεύρι ζαχαροπλαστικής
- 200γρ ζάχαρη
- 4 αυγά
- 2 βανίλιες
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν
- Σε μπεν-μαρι λιώστε την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο
- Προσθέστε στο μίξερ το βούτυρο με την κουβερτούρα και χτυπήστε για 1 λεπτό
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και τις βανίλιες
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μίγμα μας μέχρι να είναι σε ύψος 2 δάχτυλα
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20-25 λεπτά
- Βγάζουμε απο τον φούρνο , το αφήνουμε να κρυώσει και ύστερα το κόβουμε σε μικρά κομμάτια
No comments:
Post a Comment